Op zoek naar zonnescherm 5 meter?

zonnescherm 5 meter
Knikarm zonnescherm Weerzon.
Het zonnescherm is ontworpen uit roestvrij staal en aluminium. Zonnescherm met gesloten design kast en maximale breedte van 7 meter uit één deel en tot 12 meter gekoppeld met een doekspleetafdichting met daarbij een riante uitval van maximaal 35, meter.
Kosten zonnescherm 5 meter Kosten-Zonwering.nl.
Zonnescherm 5 meter knikarm. Vanaf 675 euro. Als je handig bent met monteren. Ben jij handig aangelegd en heb je hulp achter de hand voor het monteren van een zonnescherm, dan kan je tegen bovenstaande prijs het scherm aanschaffen. Denk er wel aan dat een elektrisch bedienbaar zonnescherm iets gecompliceerder is in de aansluiting dan een handmatig bedienbaar zonnescherm.
Porto Erpé zonwering Soesterberg.
U heeft jarenlang plezier van dit zonnescherm vanwege het hoogwaardige materiaal. De uitval is tot 3.00 meter, de breedte is tot wel 6.00 meter mogelijk. Wij bieden u 5 jaar garantie op dit scherm. De bediening van de Porto van Verano is handmatig of elektrisch. Het uitstekende Verano Porto zonnescherm is een sierlijk en toch betaalbaar zonnescherm dat u in de webshop van Erpé zonwering kunt bestellen.
Luxaflex Spectra Smart Choice Merkzonwering.nl.
Somfy Orea RTS met Telis 1 handzender en 5 meter 3-aderig snoer. Motor kan links of rechts worden ingebouwd. Geef de bedieningszijde op van buitenaf gezien, kijkend naar de gevel. 400300, 450300, 500300, 550300 standaard maten. De breedtemaat is de buitenmaat van de cassette.
Knikarmschermen Van de Water Zonwering in Hoofddorp.
Zelfdragend, zeer luxe en volledig gesloten cassetteknikarmscherm met een maximale uitval van maar liefst 35, meter! 250 cm t/m 650 cm. Standaard kleur cassette en armen. Roomwit RAL 9001 en Antraciet RAL 7016. Elektrisch met schakelaar of handzender optioneel. Collecties van Citel, Swela en Dickson. van Nederlands fabricaat. voor grote breedtes. uiterst budgetvriendelijk ideale zonwering voor uw terras of balkon. speelse kleuraccenten en een ruime doek-collectie. zonnescherm met uitzonderlijke kwaliteiten.
Knikarm terrasschermen De Gooijer Zonwering.
Het zonnescherm combineert uitgekiende techniek met een elegant design. De Weinor Cassita is met een maximale breedte van 55, meter en een maximale uitval van 3 meter geschikt voor kleinere en middelgrote terrassen. Net als alle Weinor zonneschermen is de Cassita voorzien van een motor en hoogwaardige zonneschermtechniek.
zonwering kopen zonwering, zonneschermen, screens, uitvalschermen, knikarmschermen.
In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de zonwering van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonwering toch eerst van dichtbij wilt bekijken.
Vind zonnescherm 5 meter in Tuin en Terras op Marktplaats.nl.
Oh My Home Ambiance Driehoekig Zonnescherm 5 meter. Bescherm je tuin of balkon tegen de zon dankzij dit oh my home ambiance zonnescherm 5 meter! Gemaakt van polyester afmetingen ong: 5 X 5 x 5 m lengte van het touw ong: 35, M.
Knikarmscherm knikarm zonnescherm bij Markant Zonwering. Markant Zonwering rolluiken en Buitenleven s-Hertogenbosch.
Er zijn geen producten in uw winkelwagen. Knikarmscherm knikarm zonnescherm. Knikarmscherm knikarm zonnescherm. Knikarmscherm knikarm zonnescherm. Met een knikarmscherm van Markant zonwering kiest u voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct. De knikarm terrasschermen hebben een maximale uitval van 4 meter en een maximale breedte van 21 meter.
Uitvalschermen ZOS Zonwering.
Dit type gevelzonwering wordt voor uw vensters geplaatst en is een erg voordelig alternatief voor een zonnescherm. De troeven van een uitvalscherm.: Variabele uitvalshoek van 0 tot 120 om zelf te bepalen hoeveel zon u binnenlaat. Extreem windbestendig dankzij de aparte opbouw en de sterke uitvalarmen. Technische details van een uitvalscherm. Hoogwaardige materialen: robuuste gemoffelde aluminiumprofielen, roestvrije kunststofstukken, rot en schimmelvrije doeken en een gestileerde cassette om het doek in op te bergen. Keuze uit 3 valarmen: stormvaste armen, glij en gasveerarmen. Keuze tussen 2 verschillende types uitvalschermen US701 en US702. Minder vaste ondergrond mogelijk zoals cement of houten latten. Extra muurbeugels nodig. Maximale breedte in 2 delen. U hebt de keuze uit verschillende montagemogelijkheden: op de gevelsteen, in de dagopening en op het raam. Harol maakt uw zonwering altijd op maat. U bepaalt zelf hoe breed uw uitvalscherm wordt. Voor een uitvalscherm zijn dit de mogelijkheden.: Minimale breedte met 1 doek: 1 meter. Maximale breedte met 1 doek: 5 meter.

Contacteer ons