Meer resultaten voor serre zonwering

serre zonwering
Verandazonwering Zonnescherm-discount.nl.
Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras of in een serre behoorlijk oplopen. Natuurlijk bestaan er voor situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden ook zonweringsoplossingen. Voor de serrezonwering is er de Serrano grande die functionaliteit met schoonheid combineert. Voor de systemen geldt dat het doek zich tussen of over twee geleiders beweegt en dat ze uitsluitend elektrisch bedienbaar zijn. De robuuste onderlat herbergt een ingenieus, maar eenvoudig, spansysteem waardoo het doek optimaal gespannen blijft. Een speciaal ontworpen loopwagen op wieltkes garandeert bovendien een goed funtioneren van de veranda-zonwering en het soepel lopen van de onderlat in de geleiders. De Serrano grande wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening, Tegen meerprijs kan de bediening volautomatisch verlopen met behulp van een zonwindautomaat. De zonneschermdoeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden. ivoor RAL9001, antraciet structuurlak RAL7016, stargrey structuurlak RAL9007. Rainbow limited edition, Rainbow actie. Maximale breedte ongekoppeld. Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering?
Knikarmschermen, uitvalschermen en serrezonwering van Rolti.
Klik op het logo van onze leverancier Smits rolluiken/ zonwering voor de verschillende typen terrasscherm. Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is. Door de hoge mate van functionaliteit en betrouwbaarheid worden uitvalschermen ook vaak toegepast bij hoge gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen. Er zijn diverse modellen leverbaar en een grote keuze aan zonweringdoek. Voor meer informatie, klik op het logo van onze leverancier Smits. De meest ideale temperatuur regelaar voor uw serre: een aangename temperatuur in uw serre en geen last van hinderlijke zonnestralen die het zicht belemmeren.
Serre-zonwering GM Best Gespecialiseerd in terrasoverkappingen, rolluiken en buitenzonwering.
Dan is serrezonwering de oplossing! Deze zonwering wordt boven op uw serre geplaatst, waardoor een prachtig geheel wordt gevormd. De schoonheid en functionaliteit van uw serre komt hierdoor optimaal tot zijn recht. Via geleiders glijdt het door u gekozen doek vanuit een stijlvolle gevormde kast over het dak van uw serre.
Serre zonwering Senft.
Op maat gesneden serre zonwering. Als Luxaflex Gallery dealer bieden wij u veel keuze uit verschillende soorten serre zonwering. Het door u gekozen doek is vuil, en waterafstotend en glijdt via geleiders vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre.
Zonneschermen weinor Zonneschermen, Terrasoverkappingen, Serrezonwering, Glasoases.
Terrasgenot bij vrijwel elk weertype met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva van weinor geniet u van uw terras bij zon, wind of regen. Venster en verticale zonwering. De cassette van de VertiTex is zeer klein en onopvallend. Dankzij het gepatenteerde OptiFlow-System is deze ook geschikt voor zonwering op grote breedtes/oppervlakken.
Terrasoverkappingen weinor Zonneschermen, Terrasoverkappingen, Serrezonwering, Glasoases.
Zenara / LED. Opal Design II / LED. Cassita II / LED. I 2000 / K 2000 / N 2000. Semina Life / LED. Livona / LED. Plaza Viva / LED. weinor PergoTex II / LED. Venster en verticale zonwering.
Serrezonwering Veldman Zonwering.
Natuurlijk kan al onze serre zonwering perfect geplaatst worden op de diverse modellen terrasoverkapping en serres uit ons assortiment. Serre of veranda zonwering kan bovenop de serre, maar ook onder het serre dak worden gemonteerd. Meestal wordt de zonwering boven het glas of polycarbonaat geplaatst.
Serrezonwering Jumbo zonwering.
Het hele jaar door genieten van buiten, gewoon vanuit uw serre. Dankzij het fraaie design en de individuele maatvoering past onze serre zonwering op elke dakconstructie. Voor elk dak. U weet zeker dat u de kleur vindt die past bij uw serre en tuin.
Producten Buitenzonwering Serrezonwering Deco Zonwering rolluiken raambekleding overkappingen Heesch bij Oss.
Het is zelfs mogelijk om de serrezonwering voorbij de serre te laten steken, maximaal 14, meter, zodat de zon niet alleen van uw dak wordt gehouden, maar ook van uw raam. Deze serrezonwering wordt standaard geleverd in een elektrische uitvoering. Maar er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk. Bijvoorbeeld met afstandbediening of zon-wind-automaat. Desgewenst kunnen wij voorbeelden van de verschillende serrezonwering aan u presenteren, zodat u voor uw situatie de beste keuze kunt maken. Bekijk fotos van onze trotse referenties. Onze producten ervaar je het beste in een showroom, overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in Heesch, bij Oss. Voor zonwering in omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet je bij Deco Zonwering zijn.
Serre met zonwering Prijzen en meer info SerreAanbouw.nl.
Bij een serre moderne stijl is zonwering met strakke lijnen mooi passend. Voor een Engelse stijl serre kies je eerder voor klassieke zonwering. Lees meer over andere serre-stijlen om te zien wat er bij past. Laagste prijs serre met zonwering?

Contacteer ons