Meer resultaten voor zonnescherm terras

zonnescherm terras
Horecazonwering doekoverkappingen, Oprolbare zonnezeilen, screens, knikarmschermen.
Speciaal voor de horecasector hebben wij een aantal specifieke producten die heel geschikt zijn voor grote terrassen en rokersplekken. In verband met het rookverbod hebben we ons assortiment dusdanig uitgebreid, dat uw terras altijd vol kan zitten. Daarnaast hebben wij ook nog diverse infrarood terrasheaters in ons assortiment.
Zonwering Lochem voor al uw terrasoverkapping, zonwering binnen, zonwering buiten, rolluiken, markiezen, horren en garagedeuren, sectionaaldeuren Zonwering Lochem.
Een plek waar u bovendien nog tot laat in de avond kunt zitten. De zomer verlengen of juist het winterseizoen verkorten? Met een terrasoverkapping betrekt u uw tuin en terras meer bij het woonhuis, zodat u een heerlijke buitenkamer creëert.
Buitenzonwering? Goedkope zonwering terras kopen Hubo.
Kies een buitenzonwering die bij je past. Er valt veel te varieren met schaduw en licht voor je ramen of op het terras. Kies je voor een uitvalscherm, knikarmscherm, een markies of een hele terrasoverkapping laat Hubo je adviseren over je zonwering buiten.
Terrascompleet.nl Terras, Tuin en Zonwering.
Zonwering Purmerend van knikarmschermen tot rolluiken.
Geen schadelijke UV-stralen op uw terras. Geen verkleuring van meubels of gordijnen. Geen investeringen nodig om het binnen koel te houden. Kwalitatieve Swela Sunvas doeken in allerlei kleuren en designs. Cassette en armsteunen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Uitvalschermen als frisse zonwering. Een uitvalscherm houdt als de beste de warmte buiten. Dit type gevelzonwering wordt voor uw vensters geplaatst en is een erg voordelig alternatief voor een zonnescherm.
Zonwering Makkum terrasoverkaping.
Muurconsole met losse lagers. Bij het verlagen van het zonnescherm met de optionele telescoopstaander wordt de volledige installatie ontlast door de losse lagers van de muurconsole. Dankzij het compensatiescharnier aan de telescoopstaander kan de zonneschermconstructie bij het verlagen flexibel worden aangepast aan de veranderde hoek.
Zonneschermen voor je terras Winsol.
Maatwerk en plaatsing. Zonneschermen voor je terras. Zonneschermen voor je terras. Een zonnescherm of een knikarmscherm is een vaste waarde in het gamma van Winsol. Verschillende modellen hebben een modernistisch design gepaard met uiterst kwalitatieve materialen en de meest innovatieve snufjes.
Stel je buitenzonwering samen GAMMA.
GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonweringen zoals uitval en knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken. Ruime keuze in doekdessins en kleuren. Bovendien heb je de keuze uit meerdere bedieningsmogelijkheden, waaronder ook elektrische bediening, verschillende soorten losse doeken en andere bijbehorende accessoires.
Zonwering Gumax overkappingen Tuinmaximaal.
Bent u op zoek naar overkapping zonwering voor een aangename temperatuur op uw terras, ook op de warmste dagen? Met automatische zonwering voor buiten creëert u schaduw op de gewenste plekken onder uw overkapping. Hierdoor blijft de ruimte aanzienlijk koeler en geniet u comfortabel van uw tuin.
terraszonneschermen-van den berg zonweringen.
Maximale uitval 350 cm tot 500 cm. Met haar avant-gardistisch design is de weinor Zenara hèt design zonnescherm onder de zonweringen. Bij moderne huizen past het cassette zonnescherm harmonieus bij de gevel, aan oudere gebouwen zorgt zij voor spannende contrasten.

Contacteer ons